Menu Close

Haagse sportzomer 2024!

TeamNL Sport Experience

Ontdek de TeamNL Sport Experience in Den Haag deze zomer! 🏆

Van 3 juli tot 21 augustus kun je op 7 locaties in de stad en op het sportstrand van Scheveningen gratis meedoen aan allerlei toffe sportieve activiteiten. Basketbal, volleybal, tennis, hockey, pickleball en meer sporten om te ontdekken! Ook is er een gele Tour de France Femmes zone met allerlei leuke fietsactiviteiten. 

En mis het niet: van 6 tot 10 augustus kun je op het sportstrand op grote schermen onze topsporters in actie zien tijdens de Olympische Spelen. De ideale kans om samen met vrienden en familie sport te beleven, te bekijken en te doen!

De TeamNL Sport Experience vindt plaats op verschillende playgrounds en het sportstrand van Scheveningen. Bekijk de exacte locaties en data op denhaag.nl/sportzomer

EK Beachvolleybal

Beleef het EK Beachvolleybal in Den Haag

Het EK Beachvolleybal 2024 komt naar Nederland! Van 13 t/m 18 augustus strijden de beste beachvolleyballers van Europa in ons land voor de felbegeerde titel. Den Haag is één van de speelsteden. Zowel de poulewedstrijden als de finales worden gespeeld op het strand van Scheveningen. Dit beachvolleybalspektakel wil je niet missen!

Daarnaast zijn er veel gratis activiteiten te doen. Kom op 13 augustus naar de feestelijke opening met veel leuke activiteiten, iedereen is welkom! Of doe mee met de Kidsclinic speciaal voor kinderen van 6 tot 14 jaar oud. Ook kun je meedoen met het 100-velden toernooi tijdens het finaleweekend.

Kijk voor meer informatie en aanmelding voor de activiteiten op: volleybal.nl/ek-denhaag.

Tour de France Femmes

Den Haag kleurt geel deze zomer

Op maandag 12 augustus is de finish van de 1e etappe van de Tour de France Femmes in Den Haag. De Tour de France Femmes is de grootste wielerronde voor vrouwen van de wereld, die voor het eerst in Nederland start. Een unieke gebeurtenis! 

Tot en met 12 augustus zijn er leuke Tour de France Femmes activiteiten in Den Haag. Van fietsactiviteiten op pleintjes tot een dames clinic bij HSK Trias. En van een Tour de France Toertocht over een deel van het parcours tot een gezellig fietsfestival in het Zuiderpark. 

Bijna alle activiteiten zijn gratis. Meer weten? Kijk op denhaag.nl/fietsfestival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *